The Addams Family Flipper-Cast

“That’s the spirit, Thing! Lend a hand!”
Een handje helpen, een mooie zinspeling uit het rijkelijke repertoire van The Addams Family. Nu is “de ene hand wast de andere” ook erg toepasselijk in dit verhaal…

En wat een verhaal weer, mijn contact en vraag met het Nieuwe Luxor omtrent de musical The Addams Family die afgelopen week draaide aldaar ging verder dan ik ooit had durven dromen. Nu is De Addams Family flipperkast de meest iconische flipperkast ooit.

Wie kent de flipperkast niet? Zou er een mogelijk zijn om iets met onze flipperkast en jullie voorstelling te doen? En zo geschiede….

De gehele week stond onze flipperkast daar te bespelen voor de bezoekers maar dat het volgende gebeurd is kan ik nog steeds niet helemaal bevatten.

Voorzichtig gevraagd of er een fotomoment inzat. Flexibel als we zijn kan het wat ons betreft helemaal in de wens zoals jullie het willen was het verzoek.

Maar dat de gehele cast super enthousiast was en wij 3 minuten voor de show begon backstage op de foto mochten dat was onwerkelijk. Johnny Kraaijkamp Jr of Tony Neef alleen was al geweldig geweest maar iedereen wilde op de foto.
Wow, F*cking wow.

Who says you can’t take it with you.
Dit moment nemen we voor altijd mee.

Boek Nu