Uitgebreid Nieuws

Blijdorp heeft de geboorte van een ijsbeertje.

Kunsthal heeft de nieuwste tentoonstelling…

Het Centraal Station een iconisch beeld erbij van Zwarte vrouw op Nikes.

Feyenoord een nieuwe speler.

En wij?

Het Dutch Pinball Museum heeft iedere maand wel een nieuwe aanwinst in onze geweldige kunstcollectie van meer dan 100 Pinball Machines.

Daardoor gaan wij uitbreiden!

Sinds we in 2015 zijn gestart op Katendrecht, is het nu tijd om op de huidige lokatie te gaan doorgroeien aan de Voorhaven 12.

In het najaar van 2023 gaan wij in de Dubbelde Palmboom van 700 m2 naar maar liefst 1300 m2. De verdiepingen 2 en 3 worden ook ingericht als Pinball Museum. Bijna een verdubbeling met nog meer sfeer, educatie, ruimte, beleving en vooral nog meer kasten.

Onze verhuurder Stadsherstel Historische Rotterdam zijn deze zomermaanden al volop bezig om alles netjes te maken. Schilders, timmermannen, stukadoors, loodgieters, installateurs en elektriciens bewegen zich door het pand als een bal in een flipperkast.

En wij? Wij zijn druk bezig met nieuwe indelingen gebaseerd op thema’s om in het najaar jou te mogen ontvangen in de nieuwe setting.

En hou onze website in de gaten voor een geweldige openingsweek in het najaar. Waar jij dan als een van de eerste het uitgebreide Dutch Pinball Museum kan zien en ervaren.

Uiteraard zijn wij in deze zomermaanden gewoon open en ben jij van harte welkom om te komen flipperen.

Ons advies: Reserveer wel via de website een kaartje om teleurstellingen te voorkomen.

Boek Nu