Sponsors

Je wordt sponsor van ons museum als je 250 euro (of meer) doneert. Hierna ben je een jaar sponsor van het museum. Sponsor worden is voornamelijk bedoeld voor bedrijven, maar als particulier kan je natuurlijk ook sponsor worden.

Als tegenprestatie komt jouw bedrijfsnaam hier aanklikbaar op de website. Daarnaast komt jouw bedrijfslogo op onze sponsorwand in het museum te hangen. Ook ben je welkom op onze speciale vrienden van avond met een +1.

Trotse Sponsor

Naast de gewone sponsor is er ook nog de categorie Trotse Sponsor. Voel je je echt betrokken bij het internationale gezicht van Rotterdam en wil je jouw bedrijf een ruimhartige bijdrage aan ons museum verbinden? Dan bieden wij de mogelijkheid om jouw naam aan een van onze flipperkasten te koppelen.

Jouw naam en logo worden prominent in beeld gebracht. Daarnaast mag je jaarlijks een personeels- of relatiedag organiseren in ons museum. Ook voor een bijzondere presentatie of een productlancering kunnen wij onze schitterende locatie beschikbaar stellen, tegen een gunstig tarief ten opzichte van jouw donatie.

Op onze website en in het museum komt een apart hoekje voor Troste Sponsors van het Dutch Pinball Museum. Voor een bedrag vanaf slechts €2.500,- zijn jouw flipperkast en alle bijgaande voordelen het hele jaar aan jouw bedrijf verbonden.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Factuur van de donatie nodig? Dat is geen probleem.

Hoofdsponsor

Ministry of Pinball

Speciale sponsors

  • Dhr. Ad Jonker (2021 – 2025)
  • Dijckerhoek B.V. (2021 – 2023)

Sponsors

Boek Nu