Adres en route

Het Dutch Pinball Museum bevindt zich in Historisch Delfshaven. Het adres is Voorhaven 12, 3024 RM Rotterdam. De ingang bevindt zich direct aan het water.

Parkeren

Parkeren kan het dichtst bij in parkeergarage Nieuwe Binnenweg I. (LET OP!!! er zitten op de nieuwe binnenweg meerdere parkeergarages, kies de juiste want de verste is ruim een half uur lopen) Vanaf hier is het ongeveer 6 minuten lopen naar het museum. Parkeren in de wijk kan ook met je parkeer app of betalen aan de parkeer paal. .

Openbaar vervoer

Het Dutch Pinball Museum is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. In de omgeving stoppen diverse trams en metro’s.

Tram

Het museum is bereikbaar met tramlijn 4 en tramlijn 8. Stap uit bij de halte Delfshaven. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar het museum.

Metro

Het museum is ook bereikbaar met metrolijn A, metrolijn B en metrolijn C. Stap uit op metrostation Delfshaven. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar het museum.

Neem vanaf Den Haag Centraal metrolijn E (richting Slinge). Neem vanaf Rotterdam Centraal metrolijn E (richting Slinge) of metrolijn D (richting De Akkers). Stap op metrostation Beurs over op metrolijn A (richting Schiedam Centrum), metrolijn B (richting Hoek van Holland Haven) of metrolijn C (richting De Akkers). Stap uit op metrostation Delfshaven.

Watertaxi

Ook met de watertaxi is het museum bereikbaar. Stap uit op steiger Schiemond / Delfshaven (75). Vanaf hier is het ongeveer 11 minuten lopen naar het museum.

Boek Nu